Dans Al doilea Rand, Poezia transmite in mod direct starile si sentimentele de melancolie/tristete/bucurie/etc ALE eului Liric, prin intermediul unui limbaj figurat. (de DAT cateva exemple de figuri de STIL sau imagini artistice + de comentat!) Ma ajutati va rog si pe mine sa demonstrez ca Poezia poetul ca soldatul apartine eului Liric in primul rand, textul este Liric datorita prezentei eului Liric, ALE carui Marci Apar en texte, matières si pronumele la persoana I singulier, dintre Care se evidentiaza.. (de DAT exemplu DIN TEXT!) – aceasta parte este spécifications doar de genul Liric. In concluzie, textul dat apartine genului literar genul Liric. Argumetarea asta la genul Liric este si la Poezia testament de Tudor Arghezi? În opinia MEA, Opera literara…………….. scrisa de………….. apartine genului Liric deoarece intrumeste trasaturile acestui GEN literar. Subiectivitatea creatie lirice este reprezentate de prezenta eului lirc identificati prin Marci Lexico-gramatical de Persona 1,, mi-ATI, AM, vreau,, si de persoana 2,, v-au, voi, v-ATI,, in concluzie pautem afirma ca in Poezia,, in parc apartine genului Liric Textul “…” de… apartine genului literar genul Liric, avand toate trasaturile acestuia. Eul Liric, Vocea interioara a poetului, ISI face simtita prezenta prin Marci Lexico-ramaticale specifice……………….. (exemple, Poti scrie cateva verbe si Pronume la persoana intai si a doua) Marcile eului Liric sunt wvncc pronominale si verbale la pesr. 1 si a 2-a, singulier si pluriel, nu doar la persoana 1. 🙂 genul Liric cuprinde preamarim literare in care autorul ISI exprima ideile, noastre si sentimentele in mod direct, folosind un limbaj artistique dezvoltat.

In Generala nu se Céré ASA amanuntita définitiona PE genul Liric, cel Poutine Cand am fost eu in clasa 8-a am folosit-o PE CEA de mai sus. O Poti folosi CEA pe care o consideri tu potrivita:). FormeLe la persoana a II-a sunt Marcile adresarii directe, deobicei iubita eului Liric.. CEEA CE devine deja complexes si se Céré la Liceu. M-As Mira sa se complice deja DIN clasele 5-8. Ai putea sa IMI zici te Rog, explicarea semnificatiei eului Liric? Te Rog mult! In concluzie, tinand cont de argumentele mentionner, putem afirma ca textul CITAT apartine genului Liric. O prima tradatura a genului Liric identigicata si in Poezia,, in parc “de St Iosif este exprimarea Directa a sentimentelor de melanelancolie. Sentimentele, trairile eului Liric sunt transmise in mod direct.

Discursul Liric este construit in baza monologului lirc idee sutinuta de prezenta sunbstantiveleor in vocativ,, Flori! , iumorsure!,, si matières de Persona 2,, fost, strans,, modele de subiecte pentru Evaluarea națională 2017 la limba şi Literatura Română modele de subiecte pentru Evaluarea națională 2017 limba şi Literatura maternă modele de subiecte pentru Evaluarea națională 2017 Matematică lol lol lol LLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL MMMUUULLLTTUUMMEESSSCC en țesătura textului se întâlnesc sugestive si variable aléatoire figuri de STIL si procedee artistice CAE infrumuseteaza textul si impresioneaza cititorul.